Första hälsningen från Viola i Indien.

Hej klassen, hoppas att ni har haft ett bra jullov! När jag skriver det här så lyssnar jag på palmerna som vajar i vinden… Men för att återgå till det normala… Nu har jag gått i skolan i en vecka. Förra veckan var vi 8 i klassen i blandade åldrar, men nu är vi 16 totalt i klassen (blandade åldrar). Vi börjar med invigningen. Då gjorde vi lekar med både barn och föräldrar, vi gjorde en MASSA namn lekar, vi lärde känna varandra och skolan, och sist men inte minst, vi fick BLOMKRANSAR!!!!!! (de doftar fortfarande) Men nu bort från invigningen. OJ DÅ, jag glömde nästan det viktigaste! Ni går ju från Måndag till Fredag, men jag går från TISDAG TILL LÖRDAG!! (jag vet att det låter konstigt men ändå…) Det är för att de indiska barnen hälsar på på Lördagen.  MEN  OJ, NU GLÖMDE JAG DET VIKTIGASTE!! Vi åker rikshaw eller tuktuk till skolan, och det är som en moped; tre hjul men den har bara två små väggar, och tak, men inget säkerhetsbälte.

27 KRAMAR FRÅN INDIEN-VIOLA!!

 

 

 

Jag och Siri på skolgården på invigningsdagenHär är vår skolbuss!

 

 

 

 

2 reaktion på “Första hälsningen från Viola i Indien.

  1. Hej Viola!
    Hoppas att du har det bra i Indien. Lycko för dig att du får ha flip flop i skolan. Den där invigningen (Indienvigningen) verkade väldigt rolig. Det var en väldigt fin tuktuk som skolbuss.
    Vi undrar hur stor åldersskillnad det är på barnen i din klass. Har ni god mat?
    Hälsningar från 3a

    • Hej Linda och klassen! För att komma rakt på sak så ja,det är god mat! Idag fick vi pannkakor med honung, kokos och banan,för vi får annan mat på torsdagar, men annars får vi HEMMAGJORD dhal (linsgryta) och ris av Tara (vår kock). Men för att komma till åldersskillnaden: Det går tre i förskoleklass,två i ettan, en i tvåan, fyra från trean och en från fyran. Fyra femmor och en i årskurs sju. HA DET BRA FRÅN INDIEN-VIOLA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *