Information inför vecka 49

Hej,

Vilken härlig advents- och julsshow det blev i torsdags. Tack alla barn för ett superbra framträdande!

Onsdagen den 14 december ska 2a julpyssla. Om någon av er föräldrar vill, och har möjlighet, att vara med så är ni hjärtligt välkomna. Vi startar pysslet kl. 9.40. Hör av er om ni vill komma och vara med den dagen.

Då skolan har fler klasser än tidigare så kommer skolans luciatåg att framträda två gånger. Hälften av skolans klasser ska få se luciatåget den 13/12 kl. 8. 20 och de resterande klasserna  den 14/12 kl. 8.20. Vi i 2a kommer att se på luciaframträdandet den 14/12.

Skolan har i uppdrag att göra utrymningsövningar för att träna om det börjar brinna. Nu har vi också fått i uppdrag att träna inrymning. Detta är en del av skolornas nya rutiner kring säkerhetsarbete. Jag har ännu inte pratat med klassen om detta utan kommer att göra det på måndag den 5/12. Inrymning innebär bland annat att man låser in sig i klassrummet, stänger av mobiler och är tysta. På onsdag, den 7/12, runt kl. 10.00 är det inrymningsövning för hela skolan. Eleverna kommer att få veta vilken dag vi tränar så att det inte blir någon överraskning.

Läxor till torsdag vecka 49:

Matematik: s. 26-27 i Matteläxboken.

Svenska: Läsa samt skriva läsdagbok.

Inför vecka 49:

Måndag:       Idrott. Kom ihåg kläder, skor och handduk.

Tisdag:

Onsdag:

Torsdag:       Lämna in läxor. Idrott. Kom ihåg kläder, skor och handduk.

Fredag:         Läxor delas ut.

Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *