Information inför vecka 51

Hej,

Vad snabbt terminen har gått. Det är redan dags för jullov och detta blir terminens sista veckobrev. Tack till alla för ett bra samarbete under terminen!

Efter önskemål från klassen så har vi ”secret Santa”. Det är en variant av att ha ”hemlig kompis”. De har fått dra ett namn som de ska vara ”secret Santa” till. De har sedan pysslat något, gjort ett kort eller skrivit en snäll hälsning till personen på lappen. Det är inte meningen att man ska köpa något utan man ska göra något själv. På måndag eller tisdag har vi utdelning.

Onsdagen den 21 december är det julavslutning i Ljushallen. Åk F-6 har sin avslutning kl. 8.20. I det bifogade brevet står det 8.30 men det ska vara 8.20. Vi lågstadieklasser kommer att börja med att stå nere på golvet i Ljushallen. När vi har sjungit klart våra sånger kommer vi att gå till våra respektive klassplatser. 2a har sin plats på våning 2, utmed den vänstra sidan räknat när scenen är rakt fram. Ni föräldrar står på klassplatsen hela tiden och gör plats för barnen så att de kan stå framför er när de kommer upp. När det är dags för ”Nu tändas tusen juleljus..” så är det ljuständning. Ni står bakom ert barn och hjälper till att hålla koll på ljusen. Alla ska ta med ett ljus med ljusmanschett. De som inte vill ha ett levande ljus tar med ett tärnljus. När avslutningen i Ljushallen är klar så är det en kort avslutning i klassrummet.

Ett stort tack till de vuxna som var med på pysseldagen i onsdags!

Inför vecka 51:

Måndag:

Tisdag:

Onsdag:       Julavslutning kl. 8.20 i Ljushallen.

Torsdag:       Jullov

Fredag:         Jullov

Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *